Мазда CX-3 компактен CUV

Мазда CX-3 е влизането на марката в супер-популярния клас компактен CUV – основно разделители, които са толкова малки, колкото производителите могат да ги правят, преди да се превърне просто хетчбеци носенето неравен гуми. Има само един двигател и едно предаване в CX-3: 2.0-литров SKYACTIV-G четири-цилиндров с шестстепенна автоматична изпращане 145 коне към четирите колела в тази AWD версия. модел A предно задвижване също е на разположение.

На CX-3 каналите си „Zoom-мащабиране“ братя и сестри и на пътя; кормилното управление е пъргав, ако малко вцепенен, но шасито е много твърда, без да се превеждат на груб яздя. Да очакваме някои интериор на двигателя и на шума от пътя, макар че – обща характеристика на Mazdas. С 18-инчови алуминиеви джанти, обвити в-нисък профил (не съвсем нископрофилни) гуми, CX-3 експоната отлични пътни нравите и опъната, контролирано каране, което е опитомено достатъчно за ежедневна употреба от всички членове на семейството на. Има и други превозни средства в Мазда стабилна, за да предлагат трепети, но на CX-3 прави добро впечатление на отлична CX-5 – един от най-добрите малки кросоувъри там.

Интериорът на CX-3 също се чувства като по-малък мащаб версия на CX-5, с функционално кабина, която е с добри пропорции, с участието на отлична ергономичност. Качеството на пластмасите се навежда към страната на не-премия, но няма нищо открито остаряла. Задна седалка стая е върху плътно крило, но се напомня това е един много висок хечбек в края на деня, нещо, предназначен да се конкурира с Fiat 500х и Sportage Kia. Когато става дума за товари стая, тя се чувства като на CX-3 загуби няколко точки за тези двама състезатели, макар и за ежедневна употреба най-много ще го намерите достатъчно гъвкав.